TOP

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

13/01/2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Αγαπητοί φίλοι,

Κάθε χρόνο 350,000 συνάνθρωποι μας παθαίνουν ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ (Ευρώπη). Η άμεση έναρξη Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης από τους παρευρισκόμενους, η έγκαιρη χρήση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και η χρήση καινοτόμων applications ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πιστοποιημένων ΠρώτωνΑνταποκρινόμενων της Κοινότητας, αυξάνουν θεαματικά το ποσοστό ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των θυμάτων (50-70%), βοηθώντας καταλυτικά το έργο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων κάθε Χώρας του κόσμου.

.
Το Υπουργείο Υγείας Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, σας προσκαλούν σε ένα Μάθημα Πρώτων Βοηθειών από απόσταση (Webinar), το οποίο απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ: παιδιά, εφήβους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς,
πολίτες και επαγγελματίες υγείας.
.

Το Webinar “iSAVElives First Responder Education” προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση,με σκοπό να προετοιμάσει τους χρήστες του καινοτόμου application iSAVElives! Σας καλούμε επίσης, να ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ το παρόν μήνυμα και να καλέσετε εκατοντάδες ακόμη φίλους σας για να το παρακολουθήσουν, χάρη στη δική σας ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!
.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά όλες τις οικογένειες, τα σχολεία, τους συλλόγους και φορείς της χώρας, ένα σεμινάριο για ΟΛΟΥΣ με σκοπό να αναγνωρίσετε τις ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ με τη συμμετοχή της Κοινότητας!!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ: Απαιτείται η προεγγραφή στο link https://kidssavelives.gr/isavelives-free-webinar/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΩΡΑ: Κυριακή 22.01.2023, 18:00 – 21:30 (παράκληση για σύνδεση μέχρι τις 17:45) (Το σεμινάριο υποστηρίζει μέχρι 1,000 συνδέσεις, ολοκληρώστε άμεσα την προεγγραφή)

1) Πριν την συμμετοχή σου στην εκπαίδευση, συνιστούμε να παρακολουθήσεις το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής https://tinyurl.com/62ayz7cw, το οποίο διδάσκει με απλό τρόπο την αντιμετώπιση ενός θύματος καρδιακής ανακοπής από κάθε παρευρισκόμενο! Συνιστούμε την ΕΓΓΡΑΦΗ και την παρακολούθηση 70 ακόμη εκπαιδευτικών videos (αντιμετώπιση πνιγμονής, πνιγμού, αναίσθητου θύματος, σπασμών επιληπτικής κρίσης κ.α.).

.

2) Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και ΠΑΙΔΙΑ, αρκεί να το δείτε με διασκεδαστικό τρόπο: Μπορείτε να φτιάξετε μαζί τους ένα Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα ή Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Απινιδωτή με απλά υλικά του σπιτιού, παίζοντας & δημιουργώντας τον σπιτικό σας Σταθμό Πρώτων Βοηθειών. Εμπιστευτείτε τις άπειρες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ τους, κατεβάστε τις οδηγίες από εδώ: https://kidssavelives.gr/ diasosi/

.
Εκ μέρους του KIDS SAVE LIVES και του Υπουργείου Υγείας σας ευχόμαστε καλό μάθημα! Όταν κινδυνεύει μια ζωή, επαγγελματίες υγείας, πολίτες και πιστοποιημένοι Πρώτοι Ανταποκρινόμενοι, είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

.

Η σειρά μαθημάτων και δράσεων αφορά το 3ετές μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης του Υπουργείου Υγείας Κυπριακής Δημοκρατίας με την ανθρωπιστική οργάνωση KIDSSAVE LIVES, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.

.

Επιστημονική Στήριξη: Καρδιολογική Κλινική Γ.Ν. Λευκωσίας, ΟΚΥπΥ

.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | SITE KIDS SAVE LIVES
edu@kidssavelives.gr
https://kidssavelives.gr/


Tags

Καλώς όρισες! Πριν φύγεις εξασφάλισε πως θα κατεβάσεις το App επειγόντων iSAVElives που σου προσφέρουμε δωρεάν, επιλέγοντας το από το πεδίο iSAVElives! Ζήτησε μας επίσης να σε εκπαιδεύσουμε εντελώς δωρεάν, από το πεδίο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!