TOP

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων – Πανελλήνιο κάλεσμα του KIDS SAVE LIVES

01/12/2021

Το άρθρο αυτό σας ενδιαφέρει, σε περίπτωση που ανήκετε σε έναν Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ενός Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου της Χώρας και σας ενδιαφέρει μια σταθερή συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, ο οποίος διαχρονικά βρίσκεται ΔΙΠΛΑ στην εκπαιδευτική κοινότητα!

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης (iSAVElives First Responder Education) απευθύνεται κυρίως σε ΓΟΝΕΙΣ, χωρίς να εξαιρούνται παιδιά άνω των 10 ετών και εκπαιδευτικοί. Το σεμινάριο αφορά εκπαίδευση εκτός σχολικού ωραρίου και ολοκληρώνεται σε 3 ½ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ μέσω σύγχρονης διδασκαλίας από απόσταση. Oι συμμετέχοντες θα μάθουν μέσω webinar Βασικές Πρώτες Βοήθειες και όλες τις εξελίξεις που αφορούν τους ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ, την χρήση της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και των διαθέσιμων προγραμμάτων ΔΙΑΣΩΣΗΣ με σκοπό να σωθεί μια ζωή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
 Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μέσω αποστολής email στο edu@kidssavelives.gr αναφέροντας τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που ανήκετε (υπόψη κας Χριστίνας Γκουγκούση). Οι δηλώσεις συμμετοχής των Συλλόγων, μπορούν να γίνονται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022.

 Σε περίπτωση που η εκπαίδευση αφορά μεμονωμένα άτομα, μπορείτε να ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ εδώ: https://kidssavelives.gr/ekpaideusi/ (στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα iSAVElives First Responder Education)!

 Το τμήμα επικοινωνίας του KSL θα σας απαντήσει σύντομα, αποστέλλοντας το link με το οποίο θα συνδεθείτε, κατάλληλες οδηγίες και τις διαθέσιμες ημερομηνίες που μπορείτε να συμμετέχετε.

 Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα σας χορηγήσουμε:
   » Δυνατότητα αυτοαξιολόγησης γνώσεων
   » Βεβαίωση Συμμετοχής
   » 4 Posters Πρώτων Βοηθειών 
   » Application iSAVElives (σε συνεργασία με τη MICROSOFT)
   » Εφαρμογή κινητού ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΡΠΑ
   »
 Εφαρμογή Πανελλήνιου Χάρτη Απινιδωτών
   » Εκπαιδευτικά Videos κ.α.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 Αναστάσης Σαμαράς
 Αναστάσης Στεφανάκης

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ
Στο KIDS SAVE LIVES πιστεύουμε πως ΟΛΟΙ μπορούν να σώσουν μια ζωή, ακόμη και ΠΑΙΔΙΑ! Ο Σύλλογος είναι ανθρωπιστικός και υποστηρίζεται από εκατοντάδες εθελοντές εκπαιδευτές. Μέσω της ψηφιακής προόδου και της ανάπτυξης καινοτόμων προγραμμάτων, έφερε στην Ελλάδα μια νέα εποχή στην Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών και τη Διάσωση!

Κάντε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στους γονείς του σχολείου σας, η φιλοσοφία του KIDS SAVE LIVES είναι πως όλοι μας θα πρέπει να αφιερώσουμε λίγες ώρες και να μάθουμε Πρώτες Βοήθειες, έτσι ώστε να βοηθήσουμε με τα δυό μας εκπαιδευμένα χέρια μέχρι να φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια.

 
Μην αργείς, η ζωή δεν περιμένει, η ζωή σε περιμένει!

‣ Παράκληση για μία ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα σχολεία της περιοχής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ KIDS SAVE LIVES
edu@kidssavelives.gr
https://kidssavelives.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCuSlZcHNiisKxFQPSkQubaw/videos


Tags

Καλώς όρισες! Πριν φύγεις εξασφάλισε πως θα κατεβάσεις το App επειγόντων iSAVElives που σου προσφέρουμε δωρεάν, επιλέγοντας το από το πεδίο iSAVElives! Ζήτησε μας επίσης να σε εκπαιδεύσουμε εντελώς δωρεάν, από το πεδίο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!