ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ στα σχολεία Κεντρικής Μακεδονίας

Feb 09 2020

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ στα σχολεία Κεντρικής Μακεδονίας


Ολοκλήρωση του προγράμματος ”ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ” και της εκπαίδευσης 1677 Εκπαιδευτικών Α’/Βάθμιας και Β’/Βάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που εμπνεύστηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κος Αλέξανδρος Κόπτσης και ενέκρινε η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως.

Η εκπαίδευση τους έγινε μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος ”KIDS SAVE LIVES” το οποίο είναι κατάλληλο για παιδιά και ενηλίκους, υλοποιείται από τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές και την ΕΕΕΠΦ – Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Institute of Educational Policy.

Αναμένεται η πιστοποίηση αυτών με πτυχίο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης ως ανανήπτες και κάποιοι από αυτούς ως instructors με σκοπό να εκπαιδεύουν τους μαθητές του σχολείου τους σε ετήσια βάση!

Οι εκπαιδευτικοί της Κεντρικής Μακεδονίας προετοιμάζονται για να σώσουν ζωές, ένα πρόγραμμα που αναμένεται να επεκτείνουμε και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Διευθύνσεις.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες εθελοντές εκπαιδευτές που συμμετείχαν στις 13 εκπαιδεύσεις που υλοποιήθηκαν, την κα Χρύσα Πρασσά – σύνδεσμο των εκπαιδευτικών φορέων και διοργανωτή των εκπαιδεύσεων και τους Αναστάση Σαμαρά and Anastasis Stefanakis για την οργάνωση.

Δείτε τις εικόνες εδώ:

Οι #εκπαιδευτικοί σώζουν Ζωές!!!Ολοκλήρωση του προγράμματος ''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ'' και της εκπαίδευσης…

Geplaatst door KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές op Zondag 9 februari 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_USEN
elEL en_USEN