TOP

Δελτίο Τύπου: Επανέναρξη Σεμιναρίων με Φυσική Παρουσία

08/03/2022

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΝΗΠΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ERC ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ WEBINARS & ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ «iSAVElives HANDS ON»

Κόντρα στον ΠΟΛΕΜΟ και στην διάχυτη ΒΙΑ που παρουσιάζει – καθημερινά – τα χίλια της πρόσωπα και εκδηλώνεται πλέον παντού, με πρώτη την ενδοοικογενειακή βία, η οποία παρουσιάζει πρωτοφανή παγκόσμια έξαρση, λόγω του εγκλεισμού της πανδημίας COVID-19,   

ο Ανθρωπιστικός Σύλλογος «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» καταδικάζοντας τη ΒΙΑ απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται και στηρίζοντας τα θύματα ΒΙΑΣ, συνεχίζει να προβάλλει τα πρότυπα του ανθρωπισμού και του εθελοντισμού, μέσα από την διάσωση της ζωής που κινδυνεύει – δίπλα μας –

και ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ  

μετά από 24 μήνες – την επανέναρξη των δια ζώσης ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ αλλά και πιστοποιημένων προγραμμάτων Βασικής Υποστήριξης της Ζωής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

Τα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια iSAVElives FREE (First REsponder Education) απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ μικρούς και μεγάλους «ΗΡΩΕΣ στη ΜΑΧΗ για την ΝΙΚΗ της ΖΩΗΣ» με μόνη προϋπόθεση να θέλουν να σώσουν ένα βρέφος, ένα παιδί ή έναν ενήλικο, του οποίου κινδυνεύει η ζωή, μέσα από μια έγκριτη και ασφαλή εκπαίδευση, η οποία βασίζεται σε επίσημες διεθνείς οδηγίες.


Η εκπαίδευση στις θεματικές ενότητες «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΣΩΣΗ» θα γίνεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη μέσω σύγχρονης διδασκαλίας (webinar διάρκειας 4 ωρών) και η δεύτερη με φυσική παρουσία, όπου οι συμμετέχοντες θα περνούν από 6 εκπαιδευτικούς σταθμούς πρακτικής εξάσκησης (διάρκειας 4 ωρών). Σε όλους τους συμμετέχοντες – εκπαιδευόμενους θα επιδίδονται ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Επίσης ενημερώνουμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ «Ανανήπτη» ή «Εκπαιδευτή» στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS-BIC/ERC) – ότι – μετά το νέο συμβόλαιο του «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» με το European Resuscitation Council (ανώτερος επιστημονικός φορέας της Ευρώπης), το οποίο εγκρίνει και πιστοποιεί το έργο μας σε Σχολεία, Δήμους, Συλλόγους κλπ., μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του οργανισμού, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι εντελώς συμβολικό και αφορά την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του σεμιναρίου και την ταυτόχρονη ανάπτυξη των κοινωφελών προγραμμάτων του Συλλόγου.


Σημειώνεται πως οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ του KIDS SAVE LIVES, συμμετέχουν αποκλειστικά σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βάση στο σύνολο τους, προφέροντας σημαντικό κοινωνικό έργο. Τους ευγνωμονούμε, είναι οι σύγχρονοι ΗΡΩΕΣ μας που στόχο έχουν την αύξηση του ποσοστού επιβίωσης θυμάτων εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής στην Ελλάδα και την έγκαιρη αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, μέσω της οργάνωσης και ενεργοποίησης των First Responders της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Πιστοποιημένα προγράμματα από το European Resuscitation Council και τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια μπορούν να δουν οι φίλοι μας στο https://kidssavelives.gr/ekpaideusi/

ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!  

Βοηθήστε μας  να διαδώσουμε τα ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ στη χώρα μας, τα οποία θα προετοιμάσουν και θα εκπαιδεύσουν τους χρήστες της καινοτόμου εφαρμογής iSAVElives, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη MICROSOFT. Το χρειαζόμαστε και το έχουμε ανάγκη όλοι!  

Προεγγραφές – Πληροφορίες στο: https://kidssavelives.gr/


Tags

Καλώς όρισες! Πριν φύγεις εξασφάλισε πως θα κατεβάσεις το App επειγόντων iSAVElives που σου προσφέρουμε δωρεάν, επιλέγοντας το από το πεδίο iSAVElives! Ζήτησε μας επίσης να σε εκπαιδεύσουμε εντελώς δωρεάν, από το πεδίο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!